Meniu Închide
facebook icon

Social media

Facebook 

Websitesolutions va pune la dispozitie servicii pentru creare cont pagina Facebook Business, Instagram sau Twitter, precum si administrarea acestor conturi.

Cu o comunitate in permanenta crestere, Facebook este o necesitate pentru orice afacere. Facebook a devenit in ultimii ani o referinta pentru aproape oricine doreste sa localizeze si sa contacteze orice persoana sau organizatie.

Dincolo de popularitate, Facebook este o platforma excelenta de publicitate. Acest lucru se datoreaza  informatiilor detaliate pe care le detine despre utilizatori. In prezent, ne ofera acces la cel mai avansat sistem de profilare a utilizatorilor.

Aceasta retea de socializare reprezinta un instrument incredibil de puternic pentru a-ti promova afacerea. Sa nu uitam ca majoritatea dintre noi isi verifica Facebook-ul aproape zilnic si uneori mai mult de o data pe zi. Astfel, nu ezita si sa iti faci clientii sa iti dea follow si like la postarile de pe Facebook pe cat de mult cu putinta.

 Principalul avantaj:  promovarea locala. Facebook iti permite sa targetezi audienta in functie de varsta, sex, locatie, interese si multe altele.

instagram icon

Instagram

O imagine valoreaza cat o mie de cuvinte si instagram stie acest lucru. Aceasta platforma detinuta de Facebook cunoaste cea mai rapida crestere a popularitatii.  Este foarte vizuala, usor de folosit si orice companie o poate folosi, indiferent de marimea ei.

Instagram este o modalitate rapida si simpla de a-ti promova produsele, evenimentele sau pentru a le da clientilor imagini ”din culisele” afacerii tale. Este platforma cel mai usor de conectat cu altele.  Asta inseamna ca poti posta cu usurinta pe Instagram, Facebook si Twitter simultan.

Ca si Twitter, Instagram cere rabdare; va trebui sa-ti atragi followerii prin a-i gasi mai intai, apoi prin a le oferi ceea ce cauta.

Principalul avantaj al instagram este mediul vizual. Instagram iti permite sa prezinti mult. Iti permite sa transpui totul in imagini si sa adaugi un text descriptiv care sa vorbeasca direct potentialilor clienti. Daca ai un brand de fashion, de exemplu, acesta este canalul ideal pentru a-ti expune hainele, combinatiile si look-urile.

twitter icon

Twitter

Aceasta retea de socializare este mai populara in SUA, insa exista posibilitatea ca Twitter sa devina cel mai bun canal de comunicare cu clientii tai. Twitter a fost conceput pentru a permite conversatii scurte si rapide sau schimburi de idei intre utilizatori. De aceea se permite utilizarea a doar 140 de caractere, care ti se pot parea putine dar care pot avea un impact puternic asupra grupului targetat.

Platforma Twitter reprezinta o modalitate foarte buna de a primi raspunsuri rapide la intrebarile pe care le de aceea poate fi cel mai eficient mod de a pastra legatura cu clientii tai.

Este foarte posibil sa dureze putin pana sa iti construiesti o comunitate de followers, dar tot ce iti trebuie este rabdare, perseverenta si niste hashtag-uri.

Websitesolutions se ocupa de asocierea conturilor de social media cu site-ul dumneavoastra sau va putem oferi servicii de creare cont pagina Facebook Business, Instagram sau Twitter si administrare acestor conturilor.

Solicita aici o oferta de pret sau informatii despre creare cont pagina Facebook Business, Instagram sau Twittes si te vom contacta telefonic pentru a purta o discutie si pentru a stabili toate amanuntele.