Meniu Închide
Marketing digital

Social media marketing

Realizam pentru dumneavoastra campanii de promovare Facebook, Instagram sau Twitter, campanii menite sa va promoveze produsele oferite sau serviciile prestate.

Social Media a devenit cea mai rapida si eficienta metoda de a distribui informatii, promova produse sau servicii si de a creste numarul de potentiali clienti.
Marketingul pe retelele sociale este urmatorul pas pe care trebuie sa il faca toate companiile. Motivul este unul simplu – oamenilor le place sa socializeze si tind sa creada mai mult parerile altora fata de ceea ce vad intr-o reclama traditionala.

8/10 romani cu acces la internet detin cel putin un cont pe retelele sociale. Profitati de un mediu propice de a va promova imaginea companiei, serviciile prestate sau produsele oferite. Noi va putem oferi campanii personalizate pentru site-uri sau magazine online cu posibilitatea cresterii numarului de clienti.

Cand vorbim de Social Media, ne referim la retelele sociale precum Facebook, Instagram, Twitter, Google+

Facebook

Este cea mai importanta retea de socializare la nivel international, in Romania fiind evidentiate aproximativ 8.5 milioane de conturi utilizate frecvent. De multe ori s-a dovedit ca reclamele Facebook pot atinge aceleasi rezultate ca AdWords. Inainte de a se lansa o reclama pe Facebook, este necesara o analiza detaliata a publicul tinta. Elemente precum varsta, hobby-uri sau resedinta pot influenta in mod direct succesul reclamei si implicit vanzarile. 

Twitter

Este un bun mod de a creste puterea unui brand. Utilizand contul oficial de Twitter al companiei tale poti mentine o legatura stransa cu abonatii si te poti promova.

Instagram

Dispui de un business axat foarte mult pe segmentul multimedia? Nu rata posibilitatea de a folosi Instagram in avantajul tau shar-uind fotografii cu produse sau oferte.

Social Media este o unealta perfecta de marketing deoarece marketingul traditional nu mai este de ajuns pentru a obtine rezultate excelente. Brandul compania dvs. poate, prin intermediul retelelor sociale, sa ajunga in ochii si mintea unui numar mult mai mare de potentiali clienti si sa primeasca feedback gratuit de la clientii actuali.

Solicita aici o oferta de pret sau informatii despre promovare Facebook, Instagram sau Twittes si te vom contacta telefonic pentru a purta o discutie si pentru a stabili toate amanuntele.