Meniu Închide
Promovare online

Campanii PPC

Campaniilor de promovare online sunt menite sa ajute clientii nostri sa-si promoveze si sa-si vanda mai bine produsele sau serviciile oferite

Despre Google Adwords

Adwords de la Google este un serviciu publicitar pentru companiile care doresc sa afiseze anunțuri pe Google si in rețeaua de publicitate. Campaniile Google AdWords permit firmelor sa stabileasca un cost aproximativ care sa-l cheltuiasca pentru publicitate si sa plateasca numai atunci cand acestia fac clic pe anunturi. Serviciul publicitar online este în mare parte axat pe cuvinte cheie. Firmele care utilizeaza AdWords pot crea anunturi relevante utilizand cuvintele cheie pe care le vor utiliza persoanele care cauta pe Web folosind motorul de cautare Google. Cuvantul cheie, atunci cand este cautat, declanseaza difuzarea anuntului. Google AdWords ia cele mai importante anunturi care apar sub titlul „Linkuri sponsorizate” gasite in partea dreapta sau deasupra rezultatelor cautarii Google. Daca faceti clic pe anuntul AdWords, utilizatorii de cautare Google sunt directionati catre site-ul dvs. web.

Google Adwords ofera optiunea de a alege pagina pe care va fi afisat anuntul dumneavoastra, precum si stabilirea unui cost de promovare a anuntului dorit. Care este modul de functionare a acetuia? Pornind de la ideea ca fiecare firma aflata in mediul online are un domeniu de activitate restrans. Astfel utilizatorii de internet care cauta un anumit termen in motorul de cautare sau viziteaza un anumit site cu un continut asemanator serviciilor sau produselor dumneavoastra pot ajunge sa va acceseze site-ul.

Selectarea unui anunt implica o strategie bine pusa la punct si o distribuirea cltara a bugetului stabilit initial. Anunturile pe care dorim sa le promovam cu ajutorul Google Adwords vor aparea  in motorul de cautare. Acestea vor aparea fie ca si anunt platit sau sponsorizat, fie pe site-urile partenere ale Google. Avantajul acestui tip de campanie Pay Per Click se bazeaza pe rezultatele obtinute, dumneavoastra avand posibilitatea de a plati doar click-urile pe care vizitatorii le dau pe anunturi(Pay Per Click sau cost per click).

Facebook icon

Despre Facebook Ads

Facebook a devenit cea mai mare retea de socializare din lume. Conform statisticilor  oferite de catre Facebook acesta are cei mai multi utilizatori dar si cel mai bun grad de interactiune cu acestia. Romania are aprox. 8 milioane de utilizatori activi. Procentul a ajuns deja la 83% dintre cei care dispun de o conexiune la internet. Datorita activitatii intense pe care utilizatorii o deruleaza la nivelul Facebook-ului, se estimeaza ca aproximativ jumatate dintre cei care detin un cont activ tind sa aprecieze mai mult pagina de Facebook al unei companii decat pe site-ul acesteia.

De ce ar trebui sa apelati la campaniile de Facebook Ads? Pentru ca veti obtine o vizibilitate mai mare in fata potentialilor dumneavoastra clienti. Alaturi de Google, Facebook este unul din cele mai accesate site-uri. Pentru a tinti mai bine grupurile de interes, o campanie publicitara Facebook Ads va permite sa va afisati anunturile doar in fata persoanelor vizate, alese in funtie de criteriile definite. O strategie realizata corect, pentru promovare prin Facebook Ads nu va aduce numai o expunere ridicata in fata potentialilor clienti ci va transforma click-urile in reali clienti.

Solicita aici o oferta de pret sau informatii despre promovare online, Google Ads sau Facebook Ads. Te vom contacta telefonic pentru a purta o discutie si pentru a stabili toate amanuntele.