Meniu Închide
WEBSITESOLUTIONS
Servicii profesionale de web design
WEBSITESOLUTIONS
- realizare site de prezentare
- realizare magazin online
WEBSITESOLUTIONS
- Social media marketing
- Content writing
- Google ADS
- Facebook Ads
- Optimizare site-uri
previous arrow
next arrow
Slider

Oferim servicii de creare website, magazin online, social media marketing. Este treaba noastra sa ne ocupam de imaginea profesionista a afacerii dvs.

Website, magazin online, social media marketing, content writing, sunt cateva dintre serviciile pe care vi le punem la dispozitie. Impreuna vom da o noua identitate afacerii dumneavoastra.

Un site de prezentare este potrivit atat companiilor cat si persoanelor fizice care doresc vor sa-si faca simtita prezenta in mediul online si cu ajutorul caruia sa expuna clientilor sai serviciile sau produsele oferite.

Magazin online

Un magazin virtual este un website destinat vanzarii de produse si servicii. In cele mai multe dintre cazuri, magazinul online reprezintă o platformă pe care sunt adaugate produse spre a fi comercializate.

Social media

Daca nu aveti inca un cont de Facebook, Twitter sau Instagram va putem oferi servicii de realizare si administrare ale acestora sau de asocierea conturilor cu site-ul dumneavoastra.

Social media marketing

Campanii de promovare pe cele mai importante retele de socializare: Facebook, Instagram, Twitter.

Campanii PPC

Campaniilor Pay per click sunt menite sa ajute clientii nostri sa-si promoveze si sa-si vanda mai bine produsele sau serviciile oferite.

Content writing (compunere texte)

Concepem texte pentru orice domeniu de activitate. Rezultatul va fi un material afisat structurat corespunzator, informat si cu un puternic impact asupra cititorilor.

Email personalizat

Utilizand domeniul firmei dumneavoastra vom configura un email de forma nume@domeniultau.ro pentru o  imagine cu adevarat profesionala.

Logo personalizat

Un logo bun reflecta valorile brand-ului folosind forme, culori şi fonturi diferite, pentru a atrage acel segment ţinta caruia i se adreseaza acel brand si reprezinta identitatea companiei.

Google maps

Daca afacerea dumneavoastra nu este inca inscrisa in Google Maps, noi ne vom ocupa sa obtineti acest beneficiu si vom initia o solicitare astfel incat sa se realizeze listarea pe harta localitatilor unde se situeaza afacerea dumneavoastra.

Fie ca aveti nevoie de un website, magazin online, social media marketing, noi va stam la dispozitie cu urmatoarele avantaje:

  • Consiliere și analiza gratuită
  • Website indexat in Google
  • Design modern si profesional
  • Functionalitate 100% garantata 
  • Preturi accesibile pentru noii antreprenori
  • Un design compatibil cu toate dispozitivele mobile

O parte din munca noastra

Site pensiune turistica: muskatlipanzio.ro

Site firma curatat covoare, mochete, tapiterie: serviciicurateniecluj.ro

Site firma de curatenie: emiemocuratenie.ro

Site firma de zugraveli interioare/exterioare: bavopsilog.ro

Site spatiu pentru organizare petreceri copii: kidshouseszek.ro

Site firma curatenie: szegsallateam.ro

Magazin online produse publicitare: mediacontur.ro

Site de prezentare artist fotograf:  newwavefilmstudio.ro